Friss topikok

  • ILLED: :D:D:D Biztosan szentelt volt... B (2013.05.07. 10:45) Vége van a zajnak?
  • bogyora: @ILLED: köszi! naponta két adag vitamint eszik Janka: reggel elkéri Tőlem, du. meg Édesanyától... ... (2013.04.10. 14:35) most én!

Címkék

Villany

2014.02.19. 23:48 bogyora

Az nem annyira kényelmes, ha kora reggel (fél 9...) a főbérlő valami rokonára és egy ittas villanyszerelőre ébredünk. Először Judit jegyezte meg, majd Janka is megszólalt: - Bor szag van! Szóval a szinte csak lengyelül beszélő villanyszerelővel hármasban maradtunk, aki vidáman beszélt hozzánk, és rá kellett jönnöm, hogy viszonylag jól tudok hollandul (vagy flamandul?) is...
Mindenesetre már 1 lámpával több ég itthon, de a fürdőben és a gyerekszobában továbbra sincs lámpa. - Szívem, itt nem történt semmi változás! - A folyosón fel lehet kapcsolni a lámpát; örüljél ennek legalább!

A tegnapi nap hatására a játszótéren a következő játékot kezdtük el játszani: - Apa, te leszel a madárka, én pedig a róka! Most menj el, és a róka megeszi a fiókákat!

Amit egyszer az ember (-fia) mozgóképen lát, nehezen veri ki a fejéből: el van az raktározódva jóidőre!...

Szólj hozzá!

Címkék: múzeum játszótér Brüsszel

A bejegyzés trackback címe:

https://remagen.blog.hu/api/trackback/id/tr315823245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása