Friss topikok

  • ILLED: :D:D:D Biztosan szentelt volt... B (2013.05.07. 10:45) Vége van a zajnak?
  • bogyora: @ILLED: köszi! naponta két adag vitamint eszik Janka: reggel elkéri Tőlem, du. meg Édesanyától... ... (2013.04.10. 14:35) most én!

Címkék

OTAN után

2014.02.14. 21:19 vibornye

Megadatott az a nagyszerű lehetőség, hogy a NATO-ba látogassak.

1. Egy órányi esőben, szélben eltöltött várakozás után, megfagyva, ám de törve nem, végre átestünk az átvilágításon. Telefonjainkat elvették a látogatás idejére.

2. Sötét, kopott folyosókon át bevezettek egy pici tárgyalóba, ahol két órán keresztül előadásokat hallgattunk. Oké, hozzá kell tenni, hogy a nagykövet szuper volt.

3. A sötét, kopott folyosókon át kivezettek az épületből. Szóval lényegében nem láttunk semmit magából az épületből. Természetesen biztonsági okokból. Hát ugye a nagy emberek is csak papírra jegyzetelhetnek. Ceruzával.

4. Majd esetleg, ha elkészül az új épület-együttes, érdemesebb lenne megnézni. Amit persze biztonsági okokból nem fognak engedni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://remagen.blog.hu/api/trackback/id/tr625814919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása